Rock That Block Waregem 2019

Home>Public, RTB>Rock That Block Waregem 2019
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De vierde editie van de steeds succesvolle LEGO® expositie te Waregem, georganiseerd door AFOLs UNITED (een door LEGO erkende vereniging) en ToverBlokjes vzw!

Kom kijken naar de unieke en creatieve bouwwerken, gemaakt met LEGO® blokken, door onze leden en gasten uit België en Frankrijk.

Dit jaar staat DUPLO speciaal in de kijker! Wist je dat het woord Duplo uit het Latijn komt? Het betekent “tweemaal”. Want de blokken zijn tweemaal zo groot als LEGO blokken, waardoor ze niet kunnen worden ingeslikt, maar bij het bouwen wel te combineren zijn met kleine LEGO blokken. DUPLO is vaak het eerste LEGO product waar kinderen mee in contact komen en ze bestaan dus in 2019 al 50 jaar! Om dat te vieren  zal er bij ons voor het eerst een reuzegroot display te zien volledig gemaakt uit DUPLO.

Blijf onze facebook event page volgen voor de aankondigingen van onze special guests: https://www.facebook.com/events/549598652186304!

Dit jaar zal ToverBlokjes vzw een gigantische LEGOTHEEK meebrengen, met maar liefst meer dan 100 sets waaruit je kan kiezen om te bouwen! Steun ToverBlokjes hiermee, en help zo kinderen in ziekenhuizen, alsook kinderen met een moeilijke thuissituatie. (meer info op www.toverblokjes.be)

Cafetaria, hot dogs, speelhoek, wedstrijd met leuke LEGO prijs voor het publiek, …

Een leuke uitstap met het ganse gezin!

 

Wil je zelf LEGO verkopen tijdens onze beurs, dan kan dit! Schrijf je in op deze pagina. Ook als je wil exposeren kan je daar terecht, hou er echter wel rekening mee dat we je creaties eerst beoordelen voordat we je expositieruimte ter beschikking stellen.