Het LEGO® Retail Design team wil de meningen horen van volwassenen en hun shopping ervaring en verwachtingen en hoe ze de shopping ervaring nog kunnen verbeteren voor hen! Daarom vroeg LEGO ons dit bericht te verspreiden naar zo veel mogelijk mensen zodat ze veel feedback kunnen krijgen.

“Around the world there are different types of LEGO Stores (LBR and LCS) with the goal of providing an inspiring, interactive, creative and fun experience for kids and adults alike.

Whether you visit a LEGO Store every day or have never even seen one, it is important to know what adults expect and desire from a visit. Your feedback will be considered when designing the future LEGO Store experience.

Working with adult fans of LEGO, the LEGO Retail Design team has created a short survey and with the hope that you can take a few minutes to share your thoughts. Your insights will help to make visiting a LEGO Store a truly memorable event!

Just like a LEGO creation, each person offers a different and unique perspective so, the survey is open to anyone and everyone with the hope that thousands of adults from around the world share their ideas.”

Beantwoord de vragenlijst hier: https://www.surveymonkey.com/r/33JX7TD

Je beantwoordt deze anoniem en hij is enkel beschikbaar in het Engels en Chinees. Jullie kunnen antwoorden tot 20/03/2019.

Jullie kunnen ook nog meer met The LEGO Group communiceren hierover diit deel te nemen aan de Workgroup die gestart werd op het publieke deel van de LEGO Ambassador Network. Hier kan je meer inzichten delen en verdiepen en over de trends die uit de vragenlijst komen mee discussiëren. Om hieraan deel te nemen heb je wel een LEGO ID nodig, die je eenvoudigweg daar ook kan aanmaken. De Workgroup vind je hier: https://lan.lego.com/workgroups/workgroup/13-lego®-retail-design-adult-shopper-experience-insights/