AFOLs UNITED werd uitgenodigd voor een exclusieve preview van het nieuwe spel LEGO DC Super Villains. We mochten iemand sturen naar Roeselare om het test ver voor de release date te testen. Wie konden we beter sturen dan Kristof? Hij heeft twee grote passies: gaming en LEGO! Lees hier zijn verslag!

Kennen jullie het gevoel nog toen je kind was en je kreeg een lollypop? Zo voelde ik me toen er mij gevraagd was om de E3-build van LEGO DC Super Villains te mogen spelen. Deze game komt trouwens pas uit op 17 oktober 2018. Het was een hele eer voor mij! Bedankt, Sophie, voor deze kans!

Ik mocht  1u en 15min deze game spelen. Ik ben daar in Roeselare ontvangen als god van de gamewereld. Drankjes en snacks volop en praten over de hobby’s die we het liefste doen: gaming en LEGO. Bedankt aan de mensen daar voor het superontvangst.

Deze game heeft heel wat nieuwe dingen aan te bieden, dit is de eerste LEGO game die begint met je eigen personage te maken en waarmee je ook effectief mee kan spelen. In het begin kan je jouw personage nog niet volledig aanpassen want het leuke eraan is dat je tijdens de game extra’s moet vrijspelen. Door de vrijgespeelde extra’s kan je jouw personage sterker maken.

Ook nieuw aan deze fantastische game is dat je eens met de slechteriken speelt en niet met de goede. Dat is zeer verfrissend en aangenaam. Ik mocht 2 levels spelen en deze game speelde zeer vlot en ik had spijt toen het gedaan was. Jullie kennen ongetwijfeld The Justice League, maar kennen jullie The Justice Syndicate al? Willen jullie The Justice Syndicate leren kennen, dan kan ik het jullie alleen maar aanraden om deze game in huis te halen.

Mijn game is al besteld en mijn cijfers voor deze game is toch wel 9/10.

Kristof Ghewy, ToverBlokjes vzw
Kristof Ghewy
Kristof GhewyLid van ToverBlokjes